The Flat Platform

platform2
Inspiration from Google, Tumblr and Pinterest

What is happening ?! Me, wanting to wear SNEAKERS ?!

I don't know what it is, it must be those Tumblr hipster influences, but I've been eyeing on some platform sneakers for a while now. When I saw one of my friends wearing these white one's from H&M, I was sold. They are sooo pretty! I'm going to purchase them very very very very soon. For now, some inspiration for you and me on how to pair these beauties. Comfort has never looked this good.

P.S. Want to give me an early birthday present ?
You can VOTE for me to become Insider's Tip of the Month over at Insidefruits.nl !
 ;) 

  platform1

platform3

platform5

platform4

5 comments

 1. Ik had er eigenlijk ook nooit over nagedacht maar na deze post word ik toch wel hebberig!

  ReplyDelete
 2. Coole schoenen toch wel hoor!
  Had op de link geklikt om te stemmen maar er kwam op dat de pagina niet bestaat ofzo.. Ik zit wel op m'n iphone dus misschien ligt het aan dit, ik weet het niet maar wou het je toch eventjes laten weten :) (geen kritiek he, integendeel, het is om eventueel te helpen!)
  Geniet van je weekend babe!
  xo Lyn
  www.blondebutterflies.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hee Lyn! Dit klopt hoor, de link doet het helaas alleen op de computer ! Heel erg bedankt dat je in ieder geval op me wilde stemmen haha, liefs ! x

   Delete
 3. Sneakers zijn tof, en ze zitten zó fijn!
  Ik heb op je gestemd hoor. :)

  ReplyDelete
 4. Ja ik wil ze ook! :)

  Ik heb ook op je gestemd!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  ReplyDelete